Astrolozi najavljuju da će naredni period biti posebno zanimljiv i turbulentan za 3 horoskopska znaka. Očekuje ih dobar provod i neverovatna iskustva.

1. Ribe

Vaša energija će u narednom periodu biti zaista na visokom nivou. Oslonite se na odnos sa voljenim osobama, to će dodatno da vas motiviše i podstakne na aktivnosti. Osetićete veliko zadovoljstvo bilo da je u pitanju druženje sa prijateljima ili boravak sa porodicom. Astrolozi prognoziraju da će vam lud provod i zanimljiva putovanja biti pomalo naporni, zato obavezno odvojite vreme za brigu o sebi. Uživaćete ako priuštite masažu ili neko slično zadovoljsvo.

2. Lav

Lavovima se neće desiti ništa krupno, ali će svakodnevne, manje aktivnosti biti izuzetno uzbudljive. Čekaju ih interesantna druženja na velikim okupljanjima i poznanstva koja će im promeniti pogled na život. Zračiće posebnom harizmom kojom će privući potencijalne ljubavne partnere. Otvoreni su za nove početke i rado će se upustiti u nepoznato.

3. Bik

Bikove čeka nalet mladalačke energije. Poželećete da isprobavate razne stvari i da se okušate u čudnim avanturama. Dozvolićete sebi da istražujete, iako ste najčešće veoma stabilni i oprezni. Ako imate umetničkih sklonosti, pred vama je period inspiracije i kreativnog stvaranja. Probudićete svoju radoznalost i proširiti vidike, a sigurno je i da ćete stvoriti uspomene koje ćete pamtiti čitavog života.

Pogledajte i najveći strah svakog horoskopskog znaka.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.