Nikada nije lako da pronađete srodnu dušu, ali tokom leta koje stiže, 3 horoskopska znaka će imati sreću da upoznaju ljubav svog života. Astrolozi predviđaju da će doživeti veliku promenu, naročito ukoliko ste prošli kroz težak period. Ako ste imali posla sa raskidima ili toksičnim partnerima, konačno će vam se posrećiti.

Blizanci

Blizanci će se u narednim godinama zaljubiti "do ušiju". Spremni ste da Jupiter počne tranciziciju kroz vaš znak. Poznat je kao planeta sreće, obilja i ekspanzije, a posebno se vezuje za romantičnu energiju i uspeh u ljubavi. Možete da se radujete dolasku leta, jer će vama doneti mnogo više od lepog vremena i dobrog provoda. Blizanci koji su zauzeti mogu da očekuju da odnos postane čvršći i veza mnogo izvesnija.

Vaga

Vagi dolazi mnogo ljubavi, zabave i flertovanja. Akcenat će biti na romantičnim vezama, ali moguće je da će sve biti prepleteno sa poslovnim odnosima. Budite naročito oprezni sa starim ranama, moguće je da će vam se bivši partner javiti sa idejom o pomirenju. Ne budite brzopleti, prisetite se svih negativnih stvari kroz koje ste prošli u vezi.

Nemojte se iznenaditi ako stvorite poznanstvo u autobusu, liftu ili na neki drugi, manje uobičajen način. To će se verovatno razviti u kvalitetan odnos.

Škorpija

Jedan od najuticajnijih tranzita, prema astrolozima, dešava se u Škorpijinoj kući partnerstva i braka. Ako ste se nadali da ćete se zaljubiti, očekujte da će vam se ova želja uskoro ispuniti. Oni koji su već zauzeti mogu da očekuju tople, iskrene razgovore sa partnerom i kreiranje ozbiljnih planova za budućnost.

Pogledajte i koja boja odgovara vašem horoskopskom znaku.

BONUS VIDEO:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.