Najveći strahovihoroskopskih znakova mogu da otkriju šta je to što ih donekle sputava ili ometa u životu. Astrolozi su naveli najveće strahove svakog kojih bi trebalo da se oslobode u određenoj meri kako bi dali najbolje od sebe.

Ovan

Za Ovnove je karakterističan strah od neuspeha. Preuzeo je na sebe da bude prvi i najbolji u svemu. Često vole popularnost i pažnju, pa ih plaši da će možda ostati u senci i nezapaženi.

Bik

Stabilan i postojan, Bik ima veliki strah od nepoznatog. Ne snalazi se dobro sa velikim preokretima i to ih ponekad usporava u napredovanju. Takođe, često ostaju u nefunkcionalnim odnosima jer se plaše novih veza ili samačkog života.

Blizanci

Za Blizance je karakterističan strah od monotonije. Oni se vode spontanošću i potrebom za promenom. Ništa ih ne plaši više od činjenice da će im svaki dan biti isti.

Rak

Rak je saosećajni znak i ima strah od slomljenog srca. Često kriju svoje emocije, kako ne bi bili povređeni i zato ponekad propuštaju ljubavne prilike ili ispuštaju kvalitetna prijateljstva.

Lav

Za Lava je strah od gubitka moći nešto što mu stvara more. Voli kada mu se drugi dive, ali se istovremeno plaši da će poljuljati svoju reputaciju ili sići na niži položaj.

Devica

Device su izuzetno pedantne i veruju da mogu da dovedu ceo svet u red na svoj, organizovan način. Njihov najveći strah je strah od haosa, teže da drže sve pod kontrolom i da sve predvide.

Vaga

Ovaj znak često ima strah od toga da će nešto propustiti. Vole ravnotežu i potreban im je i jin i jang kako bi se osećali celim.

Škorpija

Škorpiju karakteriše strah od napuštanja. Kada jednom puste nekoga u život, očekuju lojalnost do kraja, ali će je i sami pružiti.

Strelac

Strelac se plaši osećaja zarobljenosti. Veliki su ljubitelji slobode i beže od bilo koje vrste stege na ljubavnom ili poslovnom planu.

Jarac

Jarac ima strah od gubitka kontrole. Pripadnici ovog znaka su kodirani da budu uspešni. Imaju pedantan plan da stignu tamo gde žele. Ironično, često im to insistiranje na kontroli zapravo poremeti planove.

Vodolija

Vodolija je karakteristična po svom inovativnom duhu i radoznalom umu, ali strahuju od toga da nisu adekvatni. Žive pod sumornom senkom preispitivanja sebe i nepotrebnog razmišljanja o tome da li su dovoljno dobri.

Ribe

Ribe se plaše da izađu iz svoje zone komfora. Empatične su i usklađuju ponašanje sa tuđim osećanjima, a veliku brigu im stvaraju situacija u kojima treba da istupe korak unapred.

Pogledajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.