Astrolozi su izdvojili 3 horoskopska znaka koja najviše lažu i koja su u stanju da naprave ogromne prevare. Bilo da je to iz ličnih ili nekih drugih interesa, svima se ponekad događa da ne govore istinu, ali oni su prosto profesionalci obmane. Laganje im je postalo svakodnevna navika i to rade vrlo vešto.

1. Blizanci

Blizanci su poznati po finim, sitnim lažima. Zahvaljujući svojoj dvoličnosti, bez problema se prebacuju iz jedne ličnosti u drugu. vrhunski su manipulatori i mogu lako da vas uhvate u svoju mrežu obmana. Imaju neverovatnu sposobnost da vas ubede u nešto što nije tačno i da ne pritom ostanu veoma hladni i ne pokažu emocije.

2. Vaga

Ako poznajete Vage, sigurno ste primetili koliko lako mogu da vas prevare ili obmanu. Pripadnici ovog znaka su šarmantni, snalažljivi i kreativni, ali često će biti na rubu zakona ili će spletkariti. Dešava im se da ponekad izdaju čak i veoma bliske ljude ili da pokvare dugogodišnja prijateljstva zbog lične koristi. Često se dešava da vas iznenade svojim prevrtljivim ponašanjem, zato uvek budite oprezni i spremni na sve!

3. Ribe

Pripadnici ovog znaka, iako su veoma emotivni, često mogu da budu prave varalice. Izgledaju kao najranjiviji znak, ali nemojte da vas obmane njihova nevinost. Oni su u stanju da izrežiraju situaciju tako da izgleda da su uvek u ulozi žrtve. Nikada neće priznati svoje greške i uvek će prebaciti krivicu na nekog drugog. To vrlo vešto rade, pa tako lako možete da budete izmanipulisani od strane Riba. Ribe tačno znaju šta treba da kažu kako bi dobile ono što žele.

Pogledajte i koja boja odgovara vašem horoskopskom znaku.

BONUS VIDEO:

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV) Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.