Andrea Kaziragi

Princ od Monaka, Šarlotin stariji brat i najstariji unuk vladara kneževine Monako, princa Renijea III i američke glumice Grejs Keli, rođen je 1984. Kada je imao samo šest godina, njihov otac je poginuo nesrećnim slučajem braneći titulu svetskog šampiona u vožnji glisera.

Princ Hari od Velsa

Jedan od najpoželjnijih britanskih neženja, popularno zvan princ Hari, nije poznat samo po humanitarnom radu već i po atraktivnom izgledu. Drugi sin princa Čarlsa i princeze Dajane rođen je 1984. Obrazovanje je sticao u raznim školama širom Velike Britanije, a u kraljevskoj vojsci stekao je čin oficira. Mada je po popularnosti na trećem mestu među članovima britanske kraljevske porodice, ni izbliza nije tako smeran kako bi se to očekivalo, pa je često krasio naslovnice tabloida zbog neprimerenog ponašanja.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite još slika!

PageBreak

Princ Vilijam

Vojvoda od Kembridža, stariji sin princa Čarlsa i princeze Dajane, rođen je 1982.  Po uzoru na roditelje rano je počeo da se baviti dobrotvornim radom. Njegova veza sa devojkom iz naroda Kejt Midlton stalno je bila u fokusu javnosti, a venčanje 2011. svetski medijski događaj. Imaju sina Džordža i ćerku Šarlot i najmlađeg Luisa.

Princ Karl Filip od Švedske  

On je sve samo ne tipični pripadnik kraljevske porodice. Vojvoda od Varmlenda jedini je sin švedskog kralja Karla XVI Gustafa i kraljice Silvije, ali tek treći u redu za presto. U Švedskoj pravo da nasledi krunu ima najstarije monarhovo dete, bez obzira na pol, pa je prestolonaslednica njegova starija sestra Viktorija. Rođen 1979. u Stokholmu, princ Karl je završio studije šumarstva, a poznat je i po svom interesovanju za grafički dizajn. Uživa u sportu – vatreni je trkač, jedriličar, skijaš i plivač, što se vidi na njegovoj impresivnoj pojavi, a posebno uživa u automobilskim trkama. 

Princeza Madlen

Ova švedska princeza rođena je 1982. u palati Drotningolm u Stokholmu kao najmlađe dete kralja Karla XVI Gustafa i kraljice Silvije. Govori engleski, nemački, švedski i pomalo francuski, a 2006. diplomirala je istoriju umetnosti. Udata je za američko-britanskog biznismena Kristofera O'Nila s kojim ima dvoje dece.

Izvor: Lepa i srećna