Uradio bih sve za ljubav, naslov je jedne popularne pesme. Da li samo u stihovima ili je zaista tako? Koliko daleko biste išli da osvojite osobu koja vam se sviđa? Na koje ludorije biste pristali? Kako biste zaprosili voljenu ili pak dokazali svoju ljubav? Utakmice, koncerti, let balonom, romantično putovanje ili skupi pokloni, selidba...? Poznate ličnosti ne štede novac kada je u pitanju ljubav, prave glamurozna i ekstravagantna iznenađenja, ali mnogima ni to nije pomoglo da sačuvaju brak. Ovo su samo neke od maštovitih ljubavnih ludorija svetskih zvezda.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za septembar 2018. godine

Najpoznatija filmska plavuša svih vremena, Merilin Monro i bejzbol igrač Džo Dimađo bili su u devetomesečnom braku praćenom intrigama i skandalima. Mediji su pisali da ju je sportista maltretirao, kao i da je švrljao sa strane. Glumica je podnela zahtev za razvod braka jer više nije mogla da podnese njegovu kontrolu i težnju da je zatvori u kuću. Dimađo ju je onda uhodio i prisluškivao. Bilo kako bilo, Džo nikad nije preboleo preranu smrt svoje voljene. Od 1962. redovno joj je odnosio ruže na grob, sve do svoje smrti 1999. godine.

Što više novca na računu obično znači i veće ludorije i dokaze ljubavi. Tako je reper Kanje Vest zaprosio svoju voljenu Kim Kardašijan na originalan i neobičan način: zakupio je ceo bejzbol stadion u San Francisku. Na bini ukrašenoj svećama svirao je orkestar, a na video-bimu je išla poruka: „Molim te, udaj se za mene”. Najpoznatija starleta na svetu nije imala druge nego da kaže „da”. U braku su već četiri godine i imaju troje dece.

KO JE OTIŠAO NA REHABILITACIJU KAKO BI SAČUVAO BRAK SAZNAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

PageBreak

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! TOM KRUZ NAPUŠTA HOLIVUD ZBOG CRKVE: pogledajte luksuzni stan slavnog glumca koji je projektovan specijalno za njega (FOTO)

Glumica Nikol Kidman i muzičar Kit Urban već jedanaest godina su u braku, na iznenađenje mnogih koji im nisu prognozirali dugu vezu. Međutim, zbog njegovih starih poroka dospeli su na ivicu razvoda. Stoga je muzičar baš morao da se potrudi ne bi li sačuvao brak. Pristao je da ode na odvikavanje od kokaina i alkohola, s kojima je imao dugogodišnjih problema. Uspeo je da istraje i zatvori to ružno poglavlje svog života zahvaljujući ljubavi prema Nikol i njenoj podršci.

Slavna pevačica Pink voli opasne momke. Duže od decenije je u čudnom, turbulentnom braku s motoristom Kerijem Hartom. Kada su bili pred razvodom, rešila je da spase brak. U jednom intervjuu priznala je kako je napravila album sa svim kartama od koncerata na kojima su bili i svim zajedničkim fotografijama. Sledila je slika iz filma u kome je glumila s prerezanim vratom, sva u krvi, uz poruku: „Ovo sam ja bez tebe”. Poslednja stranica albuma sadrži fotografiju bebe i tekst: „Ostatak još nije napisan”. U album je stavila i nepotpisane papire za razvod i poruku: „Sada je sve na tebi”. Ova njena taktika i te kako je bila delotvorna, tako da do razvoda nije ni došlo.

Na sledećoj strani pročitajte ko je zakupio ceo Diznilend za proslavu godišnjice

PageBreak

PROČITAJTE JOŠ: Ovo su najveći ZAVODNICI svih vremena: sve tajne 8 neodoljivih! (FOTO)


Maraja Keri zakupila je ceo Diznilend na jednu noć da bi sa suprugom Nikom Kenonom proslavila petogodišnjicu braka. Obukli su se kao princeza i princ i provozali kristalnim kočijama do Fantazilenda gde su odseli njihovi gosti. Ceremoniju obnavljanja zaveta upotpunio je veličanstveni vatromet. Međutim, obećanje „voleću te zauvek” i grandiozne proslave godišnjica ipak nisu produžili ljubavni žar: par se razveo pre nepune dve godine.

Da vidite koja poznata ličnost se venčala po INDIJSKIM OBIČAJIMA kliknite OVDE

PageBreak
Američka pevačica Kejti Peri i britanski glumac Rasel Brend upoznali su se na snimanju njegovog filma.

Ubrzo su se verili, istetovirali istu tetovažu i zakazali svadbu u Indiji. Hindu ceremoniju u Radžastanu u novogodišnjoj noći upotpunili su kamile i slonovi, bili su potrošeni milioni dolara, ali uzalud. Bračna sreća potrajala je samo 14 meseci, a zahtev za razvod podneo je Rasel.



Tekst: Vanja Ostojić

Izvor: Lepa & Srećna