Kloi Ting je zvezda Jutjuba koju prati više od 23 miliona zaljubljenika u fitnes, a uz nju mnogi vežbaju svakog dana. Ipak, ne krije da je godinama uzalud trenirala i radila trbušnjake, jer nije uspevala da se oslobodi stomaka.

"Znam da bi trebalo da izgledam fit i da imam zategnut stomak, ali nemam - jer sam naduvena", priznala je Kloi u jednoj od svojih objava na Instagramu gde, takođe, ima milionsku publiku.

Sada je pokazala i koliko izgleda različito u razmaku od samo četiri godine, a glavni razlog je što su lekari konačno otkrili da pati od poremećaja mikrobioma i zato često ima gasove.

kloi ting
Instagram / chloe_t 

"Uradili su mi mnoge testove", objasnila je Kloi. "Moj doktor kaže da neke sojeve bakterija uopšte nemam u crevima i da je to urođeno kod mene. Zbog toga mi neka hrana totalno ne prija."

Popularna vežbačica kaže da se mnogo bolje oseća otkako pažljivo bira namirnice, jer je naučila koje su "okidač" za gasove. Ogroman broj komentara pokazao je da mnogi imaju slične probleme. Većini pomaže izbegavanje glutena, kao i prirodno fermentisana hrana kao što su jogurt ili kiseli kupus. 

"Uz fitnes se mora voditi računa i o zdravlju", poručuje Kloi. "Budite dobri sami prema sebi. I ja sam morala da napravim nekoliko pauza tokom godina, ali je najvažnije da se uvek vratite i da ne očajavate što ste zastali na putu napretka."

Izvor: Lepa&Srećna