Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOĆNA PRIRODA: Ova biljka je melem za ZALJUBLJENO i BOLESNO srce!

Bio Teo preparati sadrže srdačicu, prirodni lek za srce

 srdacica 0528957495.jpg Izvor: Profimedia

Srdačica (Lat: Leonurus cardiaca) je u doba romantike bila simbol prikrivene ljubavi, a ona zapravo leči srce od svih bolesti, pa i ljubavnih jada. Ima je u celom svetu, i njeno dejstvo je manje više poznato svim narodima. Pravi je melem za emocije, bez obzira čime su izazvane.

Ova biljka je vrlo gorka, i ta gorčina je upravo lek za srce – smanjuje krvni pritisak, dobar je diuretik, blokira kalcifikaciju arterija… Ekstrat ove biljke se koristi kod tretmana blažih oblika bolesti srca i kardiovaskularnih problema. Takođe, posebno je efikasna kod ubrzanog rada srca, smanjuje rizik od nastanka krvnih ugrušaka i začepljenja vena, od čega pati 80% pacijenata sa kardiovaskularnim tegobama.

Smatra se da je srdačica takođe izuzetno efikasna u lečenju tahikardije, naročito kada ona nastaje zbog neke vrste uznemirenosti. Zato se, pre svega, koristi za sve srčane tegobe, koje su nastale stresom, zbog teznije, ili možda anksioznosti. Ovi problemi prate i ljubavne jade, pa tako „leči“ od neuzvraćene ljubavi. Stoga se još i naziva i kopriva od srca, ili srčenica.

Štitna žlezda takođe može da se zaštiti upotrebom srdačice, naročito kada je reč o njenoj hiperaktivnosti. Samim tim, i u ovom slučaju štiti srce od posledica ovakvog rada štitne žlezde, a i istovremeno je smiruje. Od njenog stanja zavisi i rad drugih organa, a ova travka ima i izraženo sedativno i spazmolitično dejstvo.

Zato je srdačica ušla u sastav Bio-Teo biljnih kapi br. 34 Corvit, koje pripadaju kompletu br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije. Za dejstvo ove biljke zaista bi se moglo reći da je magično, jer ne pomaže samo stabilizaciji emocija, već i kod angine pektoris, post – infarktnog stanja, poboljšava cirkulaciju, reguliše holesterol, smiruje i blagotvorno deluje na srčani ritam, a ima i povoljan uticaj na rad srčanog mišića.

Za efikasnost ove biljke zna se od Kine do Amerike, preko Evrope u čiju je farmakopeju i ušla,i to je samo jedan od razloga što se nalazi u Bio-Teo biljnim preparatima, o čijem blagotvornom dejstvu možete i sami da se uverite.

– Za maj ove godine bila mi je zakazana operacija srca, ali zbog cele ove situacije sa korona virusom, ponovo sam išao na pregled, i rekli su mi da će me zvati i naknadno zakazati termin, jer nisam bio hitan slučaj – kaže Dragoslav.

– Lečim se u Loznici i imam dobru doktorku. Nastavio sam da pijem prepisane lekove, međutim, nisam se baš dobro osećao, bio sam stalno umoran, nisam mogao da spavam, a o fizičkom pa i o bilo kakvom radu nije bilo ni govora. Osećao sam toliku težinu u nogama, da sam se jedva i kretao.

Ovi simptomi javili su se u aprilu prošle godine, pa pošto mu je bilo sve gore, posetio je lekara. Utvrđeno je da su mu aorte zapušene 70, 60 i 50 odsto.

– Inače sam aktivan čovek, radim sa ljudima, i nisam mogao da se pomirim sa takvim stanjem. Dosta vremena provodim na internetu, gde sam spazio iskustva ljudi sa sličnim problemima, a tvrdili su da su našli sebi pomoć u Bio-Teo Centru i njihovim biljnim preparatima. Rešio sam i ja da ih probam dok sam čekao operaciju, i nisam se pokajao. Poručio sam do sada tri Bio-Teo kompleta biljnih kapi br. 1 za srce, i odlično se osećam. Ne zamaram se mnogo, u zavisnosti od toga šta radim, duže mogu da ostanem sa ljudima u razgovoru, i sve u svemu dobro mi je.

Kako nam je naš sagovornik dalje ispričao, posle prvog popijenog kompleta osetio je da mu se snaga vraća, priča ga nije zamarala, a gušenja su prestala.

– Mogao sam da šetam duže bez zamora i bolje sam spavao. Posle drugog kompleta bio sam mnogo odmorniji i raspoloženiji, kao da su mi se vratili stari dani. Nedavno sam otišao na kontrolu kod moje doktorke u Loznicu, baš da vidim kakvi su mi rezultati. Oni su bili iznenađenje i za nju i za mene. Testovi su pokazali da je začepljenje svih arterija palo na četiri odsto – kao u mladića! Rečeno mi je da su normalni rezultati kod zdravog čoveka između četiri i osam odsto. Ovom prilikom bih hteo da uputim sve svoje čestitke i zahvalnost Bio-Teo Centru – ovo je stvarno čudo!

– Moram da priznam i da sam se ja promenio, jer sada više pazim na sebe u svakom pogledu . Pošto zbog prirode posla dosta kontaktiram sa ljudima, nisam propustio priliku da Bio-Teo proizvode preporučim svima koji se zainteresuju, jer vide promene na meni– zadovoljno na kraju kaže gospodin Dragoslav.

Bio-Teo komplet br. 1 za srce i kardiovaskularni sistem

  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića,
  • Poboljšava cirkulaciju,
  • Čisti krvne sudove,
  • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima,
  • Reguliše holesterol i trigliceride,
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića),
  • Otklanja posledice infarkta,
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca,
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.
 Bio Teo Izvor: Promo

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cenabiljnog kompleta br. 1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili online klikom OVDE.

Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu efikasnih biljnih preparata za zdravlje celog organizma.

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije