Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAO DA ME GROM POGODIO KADA SAM VIDELA NALAZ: Tugu su smenili napadi panike - bila sam zarobljena u svom paklu

Njeni životni snovi su se srušili u jednom danu.

 tuzna-devojka Izvor: Youtube/Printscreen/kingoftears

Kada je srela čoveka svog života imala je već uspešnu karijeru, stan i bila je potpuno materijalno obezbeđena. Venčali su se ubrzo nakon njenog 38. rođendana, a potomstvo su željno išekivali. Nakon dva pokušaja vantelesne oplodnje stigli su rezultati krvi koji su Amandi Revel, spisateljici iz Velike Britanije, srušil sve životne snove. U 42. godini ušla je u menopauzu i šansi za trudnoću više nije bilo.

 "Odlazeći tog dana od svog lekara s papirom u rukama u misli mi se urezao broj 46,9 - rezultat mog horomonskog statusa. Već sam dva puta prošla kroz proces vantelesne oplodnje i nadala sam se da će treći put biti uspešan. Ipak, rezultat je pokazao da je sve gotovo, sa 42 godine ušla sam u menopauzu. Zadnji tračak nade da postanem majka je nestao", započela je svoju ispovest Amanda koja je gorku istinu jedva uspela da prihvati.

Možda će vas zanimati

"Iskreno, do tog trenutka život bez dece me još nije toliko pogađao, ali tada kao da me pogodio grom. Dok odrastate majčinstvo vam se čini kao nešto što se podrazumeva, jer to daje smisao našim životima. Osećala sam se prevarenom što mi je to pravo uskraćeno. Sama sa sobom sam imala žestoke rasprave u glavi. Pitala sam se da li sam ja kriva  i jesam li na neki način zaslužila sve to. Analizirala sam ceo svoj život i razmišljala gde sam pogrešila. Proces prihvatanje bio je težak", tvrdi ona i otkriva kako je uspela da pronađe utehu.

"Veliku tugu smenili su panični napadi. Osećala sam se kao da sam zarobljena u nekoj crnoj rupi. Napokon sam shvatila da ne mogu da promenim ništa, već da mi je preostalo samo da prihvatim. Pogledala sam oko sebe i shvatila da nisam jedina žena na svetu koja ne može da ima decu. Umesto razmišljanja o onome što nemam, sada razmišljam o onome što imam u životu", priznala je Amanda u svojoj ispovesti.

Možda će vas zanimati

 Izvor: Lepa&SrećnaOvo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije