Svakodnevna masna i nezdrava hrana, kao i konzumiranje nezdravih pića, utiču na funkcionisanje jetre i mogu bukvalno da je “začepe” i dovedu vaše zdravlje i život u pitanje. Spas iz ovakve situacije naći ćete u prirodnom čuvaru zdravlja – Artičoki. Redovnim korišćenjem Nature Essential Artičoke jetra će se postepeno odmastiti, a zdravlje popraviti.

Nature Essential Artičoka je prirodno bogatstvo antioksidanata, naročito cinarina i silimarina, koji na prirodan način poboljšavaju opšte zdravstveno stanje jetre, smanjujući nivo toksina i njihovo lakše izbacivanje iz jetre i celog organizma.

Nezdravi način ishrane je glavni uzrok zamašćenja jetre, ali zahvaljujući artičoki kao riznici najmoćnijih antioksidanata, taj česti zdravstveni problem može na vreme da se reši ili spreči.

Artičoka
Promo 

Cinarin i flavonionidi, uključujući tu i luteolin, su moćni antioksidansi koji su “tajno bogatstvo” skriveno u artičoki. Oni mogu da pomognu ne samo u lečenju, već su i dobra prevencija da ne dođe do oštećenja ćelija jetre.

Studija na Univerzitetu za medicinu u Madridu dokazala je da ovi antioksidansi aktivno regenerišu i saniraju oštećenja ćelija jetre, koja je jedan od najvažnijih organa za regenerisanje.

Moderna medicina se konačno dopunjuje onim što tradicionalna medicina poznaje vekovima, a među te tradicionalne prirodne lekove ubraja se i artičoka - omiljeni mediteranski plod, moćniji od bilo kog leka.

Nature Essential Artičoka štiti jetru od ponovnih upala i infekcija, i poboljšava njen rad, smanjuje povišen loš holesterol i trigliceride zato počnite već danas!

Naručite Artičoku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 750 rsd za 50 kapsula ( pije se jedna kapsula dnevno ).

* Klikom OVDE pogledajte kompletan asortiman prirodnih preparata za bolje zdravlje i kvalitetniji život.

Tekst: Promo