Tekst: Promo

Oboljenje koje mnogima predstavlja veliki psihološki i socijalni problem jeste hiperhidroza, iliti prekomerno znojenje. Zbog njenih simptoma koji su izuzetno vidljivi i osetni, oboleli od hiperhidroze mogu doživeti socijalnu izolaciju i veliku neprijatnost u okruženju.

Koža koja se bori sa hiperhidrozom osetljivija je i podložnija brojnim bakterijskim i gljlivičnim infekcijama, kao i alergijskim reakcijama. S obzirom na to da je većina proizvoda koji se koriste za borbu sa hiperhidrozom stvorena sa visokim procentom aktivnih sastojaka koji mogu biti abrazivni za kožu, oni su, za mnoge, neupotrebljivi. Zato treba obratiti pažnju pri kupovini i izabrati sprej sa maksimalnom snagom protiv znojenja koji je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka, pružajući klinički dokazani nivo zaštite, kao što je Persi Guard.

sprej protiz znojenja perspi guard preparat
Promo 

Način upotrebe:

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprejom 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

Da li Perspi Guard ima neželjena dejstva?

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dođe do iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.

Koja je razlika između Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata?

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu.

Koja je razlika između Perspi Guard-a i običnih dezodoransa?

Perspi Guard prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

Izborite se sa ovim problemom i uživajte u toplim, sunčanim danima bez brige! Naručite Perspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.