Žene je šokirala vest da mogu da skinu salo sa stomaka bez dijete i vežbanja, a da li biste vi probale injekcije za mršavljenje, piše Lepa & srećna.

Masne naslage u predelu stomaka mogu da budu uzrok za različita oboljenja kao što su dijabetes i neki tipovi karcinoma. Takođe, mnoge žene uprkos zdravoj ishrani i vežbanju teško uspevaju da skinu ružno i nezdravo salo. Nedavna istraživanja dokazuju da ubrizgavanje injekcija gasa ugljen dioksida može da pomogne u skidanju masnih naslaga. 

Ubrizgavanje ugljen dioksida se naziva još i karboksiterapija i sve više žena širom sveta su zainteresovane za ovaj tretman. Prednost ove terapije jeste što ne ostaju ožiljci i zahvat nije operativan, za razliku od plastičnih operacija za mršavljenje. Veruje se da ugljen dioksid donosi promene u mikrocirkulaciji i uništava masne ćelije. Istraživači ističu da je ovaj tretman jeftin i bezbedan, ali da za sada ne daje brze i dugotrajne rezultate. Ova vrsta injekcije za mršavljenje još uvek nije u potpunosti ispitana, ali mnogi stručnjaci za lepotu očekuju da će postati veliki trend među ženama.

PROČITAJTE JOŠ:

OVE 3 STVARI URADITE VEĆ DANAS I VIŠE NEĆETE BITI DEBELI

ŽENA KOJA JE USPELA DA SMRŠA 30 KG OTKRIVA TRIK

POČELA JE DA JEDE VIŠE OVE HRANE I SMRŠALA JE 80 KILOGRAMA

OVA UŽINA OBARA VISOK ŠEĆER: 3 namirnice koje možete da jedete i ako imate dijabetes 2

Ako patite od visokog šećerau krvi, znate da morate pažljivo da birate hranu, piše Lepa & Srećna.

To znači da ne smete da grickate svaki čas kad poželite hranu, jer ćete tako ugroziti nivo šećera u krvi. Naime, kod obolelih od dijabetesa 2 organizam ne može da kontroliše šećer, a među najčešćim simptomima su izrazita žeđ, naročito noću, učestala potreba za mokrenjem, umor i zamućen vid

Ipak, kontrola ishrane ne znači da morate da gladujete između obroka. Naprotiv, užina je nekad neophodna, naročito ako uzimate lekove. Lekari preporučuju da tada pojedete jednu voćku, nekoliko pirinčanih galeta ili porciju obranog jogurta. Uz bilo koju od izabranih užina možete dodati i malo oraha, koji su odličan izvor vlakana i korisnih minerala

PROČITAJTE JOŠ: 

ŠTA OSMEH GOVORI O ZDRAVLJU VAŠEG ORGANIZMA: evo kako zubar može da vam spase život

KAKO DA ZNATE DA LI VAŠEM TELU NEDOSTAJE VITAMIN C: ovi simptomi ukazuju na opasan pad imuniteta

LJUTA PAPRIKA LEČI BOLOVE KOJI MUČE POLA SRBIJE: niko nije znao da je ljuta hrana ovako zdrava