Dženifer Aniston je izuzetno posvećena vežbanju i redovno trenira. Jutro počinje čašom tople vode sa par kapi limuna, a tokom dana uvek pronađe vreme da bude aktivna.

Glumica je otkrila svoju metodu vežbanja 15-15-15, koju stručnjaci takođe odobravaju, a koja joj garantuje sjajne rezultate.

U pitanju je kombinacija vežbi: 15 minuta vozi bicikl, 15 minuta koristi eliptični trenažer, a onda 15 minuta trči. Ovih 45 minuta u toku dana uvek može da priušti i posebno joj se dopada što nije neophodno da ih radi u prisustvu trenera. Ovaj vid vežbanja pohvalili su i brojni stručnjaci, a o njegovim benefitima govorio je i Albert Mateni, kondicini trener:

"Ideja o tri različita modaliteta i činjenica da naizmenično izvodite različite vežbe je odlična. To je sigurno i mehanički manje zastrašujuće, jer ne radite samo isti pokret istog intenziteta".

On takođe objašnjava kako kada dugo izvodite istu vežbu, postoji velika šansa da dobijete povrede od ponavljanja pokreta, kao i da vam vežbanje brzo dosadi.

Ipak, za idealne rezultate bilo bi najbolje da kombinujete ovakav trening sa vežbama snage, kao i da odvojite jedan dan u nedelji za potpuno opuštanje i odmor.

Pogledajte i kakvu frizuru ima Dženifer Aniston.

BONUS VIDEO:

Vežbanje Dženifer Aniston Instagram/jenniferaniston

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.