Dženifer Aniston se loše slagala sa majkom još od detinjstva, a sve je kulminiralo 1999. godine, i to nakon što je Nensi Dau napisala knjigu u kojoj je otkrila sve tajne njihovog nestabilnog odnosa. Zbog svega slavna glumica sa majkom nije progovorila ni reč čak 15 godina, a nije je ni pozvala na svoju svadbu s Bredom Pitom 2000. godine.

"Osećam se dobro zbog odluke da ne razgovaram sa majkom neko vreme. To je naša odluka. Niko to ne mora da shvati", rekla je glumica svojevremeno.

Počele su da komuniciraju tek što se brak sa Bredom raspao, a sve dok Nensi nije preminula 2016. godine imale su nesuglasice.

Iako su mnogi mislili da je knjiga koju je Nensi napisala uzrokovala sve probleme u njihovom odnosu, nije bilo tako. Sve je počelo još u ranom detinjstvu Dženifer Aniston, koje je obeležio razvod braka njenih roditelja, a koji je dotukao Nensi.

"Bila je od onih žena koje govore da se bolje brinem o sebi, da se malo našminkam. Govorila je to jer me je volela. Nije se trudila da bude loša i nije znala koliko će me povrediti, koliko ću novca potrošiti da poništim posledice njenog ponašanja. Učinila je to jer je i sama tako odrasla. Mislim da se držala kako zna i da je radila onako kako joj najbolje ide, borila se finansijski i pokušavala da nastavi bez muža koji više nije bio tu", rekla je jednom prilikom Dženier i priznala da je majka zanemarivala njene emocije.

Dženifer Aniston plakala kad je čula da je Anđelina trudna
Profimedia 

"Jednom sam podigla glas i izvikala se na nju, a ona me je pogledala i prasnula u smeh. Smejala mi se jer sam vrištala na nju. To je bio kao udarac u stomak", priznala je američka glumica koja je sa ocem, koji je preminuo na izmaku prošle godine, imala sjajan odnos.

Glumica se od oca oprostila zajedničkim fotografijama i emotivnim rečima, i istakla da je on preminuo na poseban dan.

"Dragi...⁣ Džon Entoni Aniston. Bio si jedan od najlepših ljudi koje sam ikada poznavala. Tako sam vam zahvalna što si se vinuo u nebesa u miru - i bez boli. I to 11. 11. ni manje ni više!", napisala je ona tada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!