Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRI NEDELJE ZA TELO IZ SNOVA: radite 1 vežbu, za 21 dan imaćete ravan stomak i čvrstu zadnjicu

Ni sutra, ni sledeće nedelje, već danas. Započnite ovu jednostavnu vežbu već danas i budite vitki za dvadesetak dana!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Najčešća novogodišnja želja većine žena je mršavljenje ili povećana fizička aktivnost.

Istraživanja su pokazala da pred 31. decembar, najviše pripadnica nežnijeg pola počinje da trenira pilates, jogu, aerobik. Za one koji ne žele da čekaju prvi januar, donosimo vežbu koja će vam za tačno 21 dan potpuno preporoditi telo.

Povezane vesti

Najvažnija stvar je da svaki dan odradite ovu vežbu. Jedino tako ćete doći do željenih rezultata. Plan vežbanja je jednostavan: svaki dan radite ovu vežbu bez izuzetka.

Prve nedelje: Počnite sa izdržajem 20 sekundi i povećavajte do 60 sekundi.

Druge nedelje: Sa 60 sekundi izdržaj povećajte na 90 sekundi.

Treća nedelja: Sa 90 sekundi izdržaj povećajte na 120 sekundi.

Plank (izdržaj) ćete napraviti tako što ćete se podlakticama nasloniti na pod. Poravnajte laktove ispod ramena. Ruke moraju da budu paralelne sa telom na udaljenosti od ramena. Ispravite vrat i kičmu gledajući u jedno mesto na podu, negde oko 30 centimetara ispred. Neka vam glava bude u liniji sa leđima. Držite položaj 20 sekundi.

  Izvor:

Druge nedelje, kada vam osnovni plank položaj postane udoban, podignite jednu nogu i položaj zadržite toko 20 sekundi, a onda zamenite položaj, pa drugu nogu zadržite 20 sekundi u vazduhu dok vam je ostatak tela u pozi običnog planka.

Tokom treće nedelje plank unapredite tako što ćete nakon 20 sekundi običnog planka, telo podići u oblik mosta i zadržati telo u tom položaju 30 sekundi.

Nakon 21 dan telo će vam izgledati fenomenalno. Mišići će vam biti znatno zategnuti. Kičmu ćete držati pravo, zadnjica će vam biti čvrsta, a stomačni mišići tvrdi kao kamen!

Izvor: Stil

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije