Koliko puta ste stajali ispred ogledala i nervirali se jer vam ruke izgledaju punije, a masne naslage se previjaju preko brushaltera?

Sigurni smo da i vi, kao i svaka žena, želite da izgledate savršeno tokom leta i da bez nesigurnosti nosite majice na bretele, lepršave haljine i kratke rukave, a evo u čemu je tajna, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVE 4 LAKE VEŽBE ZA MRŠAVLJENJE MOŽETE DA RADITE DOK GLEDATE TV: evo kako da skinete masne naslage bez odlaska u teretanu (VIDEO)

Ako želite da se rešite masnih naslaga u predelu ruku i leđa, ne morate da uplatite termine u teretani, već je potrebno da svakog dana uradite jednostavne vežbe koje traju samo 5 minuta.

PROČITAJTE JOŠ: Zategnite zadnjicu, butine i stomak jednom jedinom vežbom: bugarski split čučanj sagoreva celulit i masnoće (VIDEO + VEŽBE)

Mnoge od ovih vežbi se rade tako što ležite, pa neke od njih možete raditi i u krevetu. Međutim, za potpuni efekat potrebno je i malo skakanja i bržih pokreta, ali sve ćete jasno videti u video snimku

Pogledajte video snimak i svakog dana radite ove vežbe za skidanje masnih naslaga sa ruku!

Izvor: Lepa & srećna