Tekst: Promo

Ovo zanimljivo inovativno piće iz Mg Mivela fabrike u Veluću kod Trstenika sadrži i karakteristični magnezijum iz prirodnog izvora.

"Mg Mivela je već prepoznata kao voda koja u 1 litri obezbeđuje približnu količinu dnevnog unosa magnezijuma iz prirodnog izvora. Međutim, uzimajući u obzir velike izazove sa kojima se naš organizam i zdravlje suočavaju, odlučili smo da vodi prirodno bogatoj magnezijumom dodamo vitamin D i cink“, izjavila je Marija Stanković, brend menadžer Mg Mivele.

Da je kombinacija magnezijuma, vitamina D i cinka veoma korisna za jak imunitet organizma potvrđuje i prof. dr Nebojša Tasić. "Povećan unos magnezijuma je već ustaljen savet koji možete čuti od mnogih doktora, upravo zbog brojnih benefita koje ima za organizam: učestvuje u više od 300 funkcija u telu, smanjuje umor i stres, pospešuje normalan rad srca, moždane funkcije, ali ima i izuzetno važnu ulogu u aktiviranju vitamina D u našem telu.

mivela.jpg
Promo 

Pojednostavljeno, ukoliko nemamo dovoljno magnezijuma, nećemo imati ni dovoljno vitamina D, čak i ako ga unosimo putem suplemenata. Zbog toga je preporučljivo unositi ih zajedno“, rekao je Tasić.

Uz Mg Mivelu Imuno, koja prirodno sadrži magnezijum i dodatno je obogaćena vitaminom D i mineralom cinka, na tržištu je već dobro poznata Mg Mivela koja potiče iz izvora dubokog 86 metara koji se nalazi na obodu šume, okružen netaknutom prirodom na području sela Veluće, u blizini Trstenika u Srbiji. Na izvoru se puni od 1985. godine i sva jedinstvena svojstva vode sačuvana su u izvornom obliku. Mg Mivela u jednoj litri sadrži 343 mg/L magnezijuma iz prirodnog izvora, što približno zadovoljava dnevne potrebe organizma za ovim izuzetno važnim mineralom. Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, smanjenju umora i stresa, normalnom radu srca i odvijanju moždanih funkcija.