Izgleda da im je pošlo za rukom da nas uvere da ovu zdravu naviku usvojimo, i sve manje je onih koji istrčavaju iz kuće praznog stomaka, ma koliko obaveza imali. Jednostavno, deset minuta od svog vremena uvek možemo da “ukrademo”.

Jako je važno i koje namirnice unosimo u organizam, a posebno ako postimo. Da bismo uspeli da sve izbalansiramo i u svoj gusti raspored ubacimo i zdrav, posni doručak za čiju pripremu nam ne treba mnogo vremena, ključno je da se dobro organizujemo.

Carnex pašteta od tune je posna, a pravljena je od odabranih komada tune žutih peraja i prirodnih začina. Blag, a bogat ukus rezultat je savršeno izbalansiranih sastojaka vrhunskog kvaliteta, a struktura joj je fina i odlično se maže.

Ovaj posni obrok može biti ideja i za užinu, koji je po savetu nutricionista koristan, a posebno ukoliko želimo da smršamo, jer se čestim obrocima metabolizam usporava.

shutterstock_1164194503.jpg
Shutterstock  

Ako niste pristalica konzumacije testa ni u jednoj varijanti Carnex paštetom od tune možete da premažete grilovano povrće koje volite, tikvice, papriku, krompir iz rerne, ili da njome napunite šampinjone – mnogo je ideja za lagani obrok koji vam neće opteretiti stomak, čak ni pred spavanje.

Svaki dan namazan sa Carnex tuna paštetom, ali i ukusan.