Tekst: Promo

Takve neprijatelje nije dobro imati jer oni kradu sve dobro što je potrebno našem organizmu i zbog toga se njihova pojava tako odražava na naš zdravstveni sistem. Kako biste stali na put tom dosadnom neprijatelju, potrebno je da poboljšta svoje životne navike, higijenu, ali i da na skroz prirodan način ih se rešite, a u tome vam može pomoći ovaj preparat – PURODONE!

Purodone ne uzrokuju nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića. Purodone poboljšavaju zdravlje, štite jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno 30 minuta pre jela. Purodone tretiraju problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

Purodone za tekst (1).jpg
Promo 

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

Purodone možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h. Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve dobijate gratis.