Tekst:Promo

Znamo da nije dobro da ih imamo jer na kvarno “kradu“ sve što je potrebno našem organizmu i tako mogu da stvore zdravstvene probleme kao što su sinusitis, alergije, česte angine, malaksalost i još mnoge druge probleme. Neki od uzročnika jesu zagažena okolina, loše zivotne navike, nepravilna higijena. Preparat koji vam može pomoći da se na što prirodniji način otarasite ovih dosada jeste – Purodone!

 Purodone ne uzrokuju nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića. Purodone poboljšavaju zdravlje, štite jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

Purodone za tekst.png
Promo 

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno 30 minuta pre jela. Purodone tretiraju problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

Purodone možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h. Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve dobijate gratis.