U svom organizmu svaki čovek ima parazite, gljivice i viruse i na različite načine se njihovo dejstvo manifestuje. Ukoliko patite od lošeg varenja hrane, polipa, nadimanja, imate sklonisti ka prehladama i alergijama, gljivičnim infekcijama, lišajevima, aknama, najverovatnije imate parazite u organizmu. Možete imati i problema sa umorom, aknama, koncentracijom, opadanjem kose. Ako vam se sve ovo dešava, pravo je vreme da uradite detoksikaciju organizma. To možete postići uz pomoć Purodona

purodon.png
Promo 

Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića.

Purodone poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno 30 minuta pre jela, mesec dana. Purodone tretira problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

Purodon možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve kutije dobijate gratis.

** Još sjajnih preparata za zdravlje možete pronaći klikom OVDE.