Wellgreen ulje divljeg origana je prirodni antibiotik, antimiotik i moćan antioksidans koji će povratiti prirodni balans vašem organizmu. Ima brojne benefite po zdravlje bilo da se konzumimra oralno, nanosi na kožu ili koristi za inhalaciju. Takođe, ovo ulje vam može pomoći i da smanjite nivo holesterola i smršate. 

Zašto treba da uvrstite Wellgreen ulje divljeg origana u svakodnevnu upotrebu?  

Ulje divljeg origana
Promo 

  1. Jer je PRIRODNI ANTIBIOTIK

Može da pomogne u borbi protiv bakterija. Bakterija Staphiloccocus aureus jedna je od najčešćih uzročnika unfekcija, što rezultira bolestima poput trovanja hranom i infekcija kože.

Istraživanja su takođe pokazala da eterično ulje origana može biti efikasno protiv nekih potencijalno otpornih bakterija, kao što su Pseudomonas aeruginosa i E. coli, koji su česti uzroci urinarnih i respiratornih infekcija.

  1. Jer pomaže u SNIŽAVANJU HOLESTEROLA

U jednoj studiji, 48 ljudi sa blago povišenim holesterolom dobilo je savete o ishrani i načinu života koji bi im pomogli u snižavanju holesterola. Takođe, 32 učesnika je dobilo 25 ml ekstrakta ulja divljeg origana nakon svakog obroka.

Nakon 3 meseca, oni koji su dobili ulje divljeg origana imali su niži LDL (loš) holesterol i veći HDL (dobar) holesterol, u poređenju sa onima koji su samo primenjivali savete o zdravijoj ishrani i načinu života.

  1. Jer je MOĆAN ANTIOKSIDANS

Antioksidansi štite telo od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, za koje se smatra da igraju ulogu u starenju i razvoju nekih bolesti, poput raka i srčanih oboljenja.

Utvrđeno je da divlji origano sadrži 3–30 puta veći nivo antioksidanasa u odnosu na druge proučavane biljke, uključujući majčinu dušicu i kantarion. Takođe ima 42 puta veći nivo antioksidanata u odnosu na jabuke i 4 puta u odnosu na borovnice. Smatra se da je to najvećim delom zbog sadržaja rosmarinske kiseline.

Budući da je ekstrakt ulja divljeg origana vrlo koncentrisan, potrebna vam je mnogo manja količina ulja da biste postigli iste antioksidativne rezultate, nego kada biste to učinili kroz svež origano.

  1. Jer pomaže u LEČENJU GLJIVIČNIH INFEKCIJA

Studije sa eteričnim uljem divljeg origana pokazale su da je ono efikasno protiv 5 različitih vrsta kandide, poput onih koje izazivaju infekcije u ustima i vagini. U stvari, bilo je efikasnije od bilo kog drugog testiranog eteričnog ulja. Studije su takođe su dokazale da je karvakrol, jedno od glavnih jedinjenja ulja divljeg origana, veoma efikasan protiv oralne kandide.

  1. Jer POBOLJŠAVA ZDRAVLJE CREVA

Jedno starije istraživanje pratilo je 14 osoba sa parazitima u crevima. Naučnici sui m svakodnevno davali do 600mg divljeg origana i, nakon 6 nedelja, svi učesnici su doživeli smanjenje količine parazita u crevima, a 77% njih je u potpunosti izlečeno. Učesnici su takođe doživela smanjenje simptoma nervoznih creva, kao i umor povezan sa ovim simptomima.

  1. Jer ima ANTIINFLAMATORNA SVOJSTVA

Istraživanja su pokazala da ulje divljeg origana može smanjiti upalu, zahvaljujući ključnoj komponenti – karvakrolu.

  1. Jer pomaže u UBLAŽAVANJU BOLA

Istraživanje je utvrdilo da eterično ulje divljeg origana značajno smanjuje bol, ispoljavajući efekte slilčne onima koje imaju lekovi protiv bolova fenoprofen i morfijum.

  1. Jer može da pomogne u BORBI PROTIV RAKA

Preliminarne studije su pokazale da karvakrol – najzastupljenije jedinjenje u ulju divljeg origana – inhibira rast ćelija raka i izaziva ćelijsku smrt u ćelijama raka pluća, jetre i dojke.

  1. Jer može da pomogne u MRŠAVLJENJU

U jednoj studiji, miševi su podeljeni u tri grupe. Prva grupa je hranjena normalnom hranom, druga grupa je hranjena hranom sa visokim sadržajem masti, a treća grupa je hranjena hranom sa visokim sadržajem masti sa dodatkom karvakrola. Oni koji su uzimali karvakrol uz ishranu bogatu mastima dobili su znatno manje težine i telesne masti od onih koji su dobijali samo hranu sa visokim sadržajem masti.

Štaviše, čini se da je karvakrol preokrenuo proces stvaranja masnih ćelija.

Takođe, ako želite da smršate, savetujemo vam da u svakodnevnu upotrebu uključite i Wellgreen GreenFit biljne kapi za mršavljenje.

Sve u svemu, ulje divljeg organa ima niz pozitivnih uticaja na zdravlje i može biti koristan kao prirodna alternativa za neke uobičajene zdravstvene tretmane, a isto tako i kao preventiva. Stoga, ne oklevajte! Poručite svoju bočicu Wellgreen ulja divljeg origana još danas i učinite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje!

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od samo 1.480 rsd.