Konstantan stres, zagađenost životne sredine, prekomerna upotreba kozmetičkih preparata kao i 
neodgovarajućih sredstava za negu kože utiču na pojavu kožnih oboljenja, kao i na njihov rast. Velika ponuda raznih krema i lekova koji navodno leče problem gljivica, ekcema i/ili dermatitisa je prisutna na tržištu, ali u 99% slučajeva problem, i ako uspemo da ga rešimo, ubrzo se vrati, što ukazuje na to da lečenje nije bilo adekvatno.

Više ne morate da se mučite i isprobavate raznorazne preparate sa nadom da će pomoći – predstavljamo vam jedan jedini koji sigurno deluje: Fungapure.

1. fungapure
Promo 

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja, a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Preparat Fugapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

Fungapure poručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon!

Ne propustite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa za sva vremena!

Tekst: PROMO