Tekst: Promo

Ostanite cool i nemojte da se znojite jer imamo nekoliko super trikova da pobedite vrućinu i naspavate se tokom leta.

Obezbediti pravu temeraturu sobe

Stručnjaci za spavanje kažu da najbolje spavamo kad telu dozvolimo da se ohladi Idealna “noćna” temperatura iznosi između 15 i 20 stepeni Celzijusa, prema Nacionalnoj fondaciji za spavanje. Klima uređaj je must have, ali suština je da obezbedite vrhunski uređaj.

Naša preporuka su Hisense koje poseduju četiri noćna (SLEEP) režima rada prilagođena svakom uzrastu: deca, omladina, odrasli, stariji. Krivulja temperature će se prilagoditi u skladu sa odabranim režimom. Smart Mode zadužen je za ljude koji ne žele da razmišljaju o izboru načina rada klima uređaja. Jednostavno izaberite željenu temperaturu u prostoriji i Smart Mode, specijalni logički algoritam, odrediće način rada klima uređaja i najbolja podešavanja za brzinu ventilatora. Uz jedinstvenu HI-Nano tehnologiju efikasno uklanja čestice H1N1 virusa, uključujući i Koronavirus. ⁠
Na vama je samo da - mirno spavate.

Hidrirajte se


U bilo koje doba dana, ako niste hidrirani, telesna temperatura će vam porasti. To je zato što vaše telo nema dovoljno tečnosti da se znoji i reguliše temperaturu. Popijte čašu vode pre spavanja, a jednu držite na noćnom stočiću.

Pokrijte se, ali ne sintetikom

Čaršafi i jastučnice izrađene od prirodnih vlakana poput pamuka ili platna nude bolju prozračnost od poliestera i drugih sintetičkih tkanina. Čak i pokrivači od biljnih vlakana dolaze u obzir jer pružaju odgovarajuće hlađenje.

Izbacite ljubimca iz kreveta

Da li delite krevet sa kućnim ljubimcem? Što manje tela u spavaćoj sobi, to bolje. Dodata toplota vašeg psa ili mačke može da vam oteža hlađenje i ništa od mirnog sna.

Spavajte kao Egipćani

Takozvana egipatska metoda je noćna tehnika koja podrazumeva istezanje između vlažnih, hladnih čaršava u nastojanju da se snizi telesna temperatura i obezbedi sveže, opuštajuće okruženje.
Najvažnije od svega je da ostanete cool. Što bi rekla čuvena Skarlet O'Hara: “Sutra je novi dan”. Letnji, dug, sunčan, pun mirisa, smeha i ljubavi koja jedva čeka da je podelite sa posebnim ljudima. Naspavani, sveži i odmorni.