"Čim sednem za sto, pojavi se neko od moje troje dece i traži baš to što ja jedem. I ja, šta ću...", kaže zgodna glumica Mirka Vasiljević.

"Ako neko hoće dobro da izgleda, mora da zaboravi na brzu hranu i gazirana pića. Sa 19 godina počela sam da vodim računa i zdravo se hranim. I dan danas pazim, mada ponekad pokleknem", priča mlada majka troje dece.

"Vrlo lako sam se vraćala na željenu kilažu posle porođaja. Sve tri trudnoće su mi prijale. Lako ostajem u drugom stanju i imala sam lake porođaje. 

VIŠE: Čestitamo: Mirka Vasiljević po treći put postala mama

Takođe, volim da treniram, ali imam periode kada ne možete da me naterate da idem u teretanu i one kada ne izlazim iz nje. Ovih dana imam mnogo posla, stalno sam na putu, pa ne stižem da treniram. Trudim se da ne jedem slatkiše, ali živ sam čovek, opustim se ponekad, a posle povedem više računa."

Njen partner, fudbaler Vujadin Savić, podelio je na Instagramu fotografiju svoje drage koja se tada pripremala za predstavu, ali ujedno i potvrdio koliko se samo Mirkina "dijeta" isplati.

Uz fotografiju mladi fudbaler je napisao "Moja ljubav u novoj predstavi 'hot line'"

Pogledajte kako Mirka izgleda i u našoj FOTO-GALERIJI!

Tekst: Jelena Živković

Izvor: Blic

LepaiSrecna Glumica Mirka Vasiljević, mama troje dece i supruga popularnog fudbalera Vujadina Savića, pokazala je na probama za predstavu "Hot lajn" da je prava seks-bomba! Takođe, Mirka je otkrila i tajnu dobrog izgleda...