Iako je poznato da manekenka Tina Kunaki vredno trenira i da izuzetno vodi računa o svom izgledu, sa druge strane, osnova joj je, kako je i sama otkrila, upravo ishrana. Ona se, prema rečima nutricioniste, slavnog doktora Oza, pridržava takozvane "dijete bez dijete", odnosno jednog oblika fastinga.

Kako kaže, za razliku od fastinga, odnosno autofagije, gde se unos hrane ograničava na osam sati, ovde postoji više slobode.

Naime, kod "dijete bez dijete" hrana može da se konzumira od momenta kada sunce izađe, pa sve dok ne zađe. Međutim, iako je satnica duža, upravo tu i jeste caka. Ugljeni hidrati su potpuno zabranjeni tokom dve nedelje, a potom je njihov unos sveden na minimum, i to je zapravo jedino pravilo.

Ipak, dozvoljeno je da se jednom nedeljno počastite omiljenom hranom. Na ovaj način veoma brzo ćete videti rezultate, a doktor Oz kaže da je glavna prednost ovakve ishrane to što masne naslage nestaju, ali obline ostaju, što se da primetiti na Tininom primeru.

Kada je reč o samoj ishrani Tine Kunaki, limunada i ceđena limeta su nešto čime započinje dan.U vodu često doda i listove sveže nane, a umesto kafe ujutru pije čaj.

Manekenka je često isticala da je hidratacija glavni faktor kada je dobar izgled u pitanju, a s vremena na vreme pije i vodu sa čija semenkama koje poboljšavaju probavu, piše "Zadovoljna.rs".

Kada je reč o doručku, manekenka u 99% slučajeva dan započinje ovsenom kašom, a jedino je voće ono koje se menja. Najčešće su to borovnice i maline, a koristi isključivo biljna mleka.

Za ručak jede ili suši, ili salate sa piletinom ili ribom, a kada joj se jede pica, bira isključivo one sa tankom koricom i sa mnoštvom zeleniša. Inače, s obzirom na to da je Tini omiljena meksička hrana, ne beži od ljutih jela, što se u brojnim studijama pokazalo kao dobar način da sagorite eventualni višak.

Kada je reč o večeri, manekenka bira lagane varijante, te su salate ponovo jedna od opcija, a ukoliko konzumira težu i jaču hranu, narednog dana obavezno više trenira ili šeta.

Za užine uvek jede voće, sa akcentom na borovnicama i drugom bobičastom voću, a ukoliko je na napornim snimanjima obavezno sa sobom nosi banane koje je duže vreme drže sitom.

Tina Kunaki nedavno se rastala od glumca Vensana Kasela, a neke od njihovih fotografija sa odmora, iz vremena dok su bili u ljubavi, možete pogledati u galeriji ispod.

Profimedia Vensan Kasel i Tina Kunaki

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Užina do 100 kalorija TikTok/chefsanantonio