Tri godine nakon što se razveo od Monike Beluči Vensan Kasel upoznao je tri decenije mlađu manekenku Tinu Kunaki, koja ga je potpuno obuzela. Par je neretko bio u fokusu javnosti zbog velike razlike u godinama, a iako im nisu predviđali svetlu budućnost, oni su ljubav ozvaničili brakom, a 2019. godine stigla je i ćerka Amazonija.

Poznati Francuz za suprugu je govorio da je "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi", pa mnogima nije ni pamet palo da bi ovaj brak on mogao da okonča. Strani tablodi upravo ovu vest donose - Vensan je ostavio Tinu.

"Već nekoliko nedelja ne žive zajedno, Tini je srce slomljeno", rekao je izvor za "Dejli Mejl" i naveo da glumac vreme provodi u Brazilu sa prijateljima.

Ova egzotična lepotica punih usana i razbarušenih afro-loknica odrastala je na Siciliji, ali rodom je iz Togoa.  Tvrdila je da pojma nije imala ko je Vensan kada ga je upoznala.

"Odrasla sam na selu. Nismo imali TV i nismo išli u bioskop. Dakle, sva moja interesovanja su bila ograničena na školu i fudbal. Pre našeg sastanka nisam čula ništa o Vensanu i nisam znala ko je on sve dok nas redovno nisu okruživali paparaci", priznala je manekenka koja je kao mala volela plivanje i fudbal. Od sporta je odustala kada se povredila a sa 15 godina otišla je u Madrid na studije i tamo se zaljubila u modu. Mada roditelji nisu bili presrećni, ona se probila u svetu glamura i ubrzo stigla na pariske piste, i to kao deo revije Žan-Pol Gotjea.

Tina, koja tečno govori španski, engleski i francuski, Vensana je upoznala 2016. godine na Ibici, a spojila ih je zajednička strast.

"Bio je to magičan trenutak. Bilo smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", kazala je svojevremeno ova lepotica.

"Кada sam video Tinu, odjednom mi se učinilo da se ostatak sveta raspao“, rekao je jednom Francuz.

Profimedia Vansan Kasel i Tina Kunaki na Pariskoj nedelji mode

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna