Sastojci:
- 200 g graška
- kašičica začina Aleva Kulinat Natur
- crni luk
- 1 jaje
- brašno
- mirođija, aleva paprika
- malo masti ili ulja
- si, biber
- testo
Priprema:
Upržimo crni luk na malo masti ili ulja, dodamo grašak, brašno, papriku Aleva Natur, promešamo i nalijemo vodom. Dodamo Aleva Kulinat Natur, pobiberimo, dodamo mirođiju i ostavimo da se kuva.
U međuvremenu napravimo testo kao za supu, ali ga ne razvijamo tanko nego u obliku palačinke. Kada je čorba skuvana i vri kidamo testo i direktno stavljamo u čorbu. Nije bitno koliki se komadići otkinu, ali da nisu preveliki, nego otprilike kao flekice.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka