Priprema:
Otopite puter na srednjoj vatri, dodajte seckan luk i prodinstajte ga nekoliko minuta.
Umešajte brašno da na vatri pobeli pa dodajte mleko polako i ostavite da provri.
Sad dodajte pileći bujon ili osnovnu supu od povrća, posolite i pobiberite.
Smanjite vatru i dodajte seckani brokoli i šargarepu. Kuvajte dvadesetak minuta, da povrće ostane "al dente".
Pre nego što ćete poslužiti čorbu, dodajte narendan kačkavalj.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka