Učesnica uzbudljivog kulinarskog programa "Majke&Snajke" Elizabeta nam je otkrila kako pripremiti pravu domaću, gurmansku musaku. Ona je u razgovoru sa nama otkrila jedan trik koji korisri kako bi krompir bio mekši, a jelo ukusnije. Predlažemo da pogledate koje namirnice su nepohodne i kako pripremiti ovo ukusno jelo.
Potrebno je:
- ceo praziluk
- kilogram krompira
- 600g junećeg mesa
- 200g rendane šargarepe
- 2 jajeta
- 2 dl mleka
Priprema:
Izdinstati praziluk, meso i šargarepu, a zatim očistiti krompir i ga iseći na kolutove. U pleh na dno ređati krompir, smesu sa mesom, pa ponovo krompir. Jaja umutiti i pomešati sa mlekom, a zatim preliti preko musake. Peći na 45-50 minuta. Kada je jelo gotovo, prekriti folijom da kromprim malo omekša, a zatim poslužiti.
Izvor: Leoa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka