Sinoćnja epizoda uzbudljive kulinarske emisije "Majke i snajke" je protekla u muzičkom tonu. Pevačica Seka, koja je voditeljka ovog kulinarskog projekta je zapevala svoj veliki hit "Rođena s vukovima" i podgrejala atmosferu u studiju.

U 9. epizodi učesnici su bili porodica Bastalec, majka Ljubica, snajka Sanela i sin-muž Nenad, koji su se našli pred veoma velikim izazovom. Voditeljski tandem, Seka i Raša, su porodicu predstavili i uživali u pripremanju specijaliteta.

Voditeljka je i ovoga puta nadmašila sebe svojim elegantnim i svedenim izdanjem. A kada je reč o učesnicima, majka Ljubica je imala samo reči hvale za svoju snajku, koja je uzvratila komplimente svekrvi.

seka aleksic majke i snajke
Foto: Printscreen/ YouTube Kurir 

"Brza je, sposobna je, kad sprema slavu za jedan dan sve spremi", rekla je Ljubica, a koliko se može videti njihov odnos odiše obostranim poštovanjem i uvažavanjem.

Majka Ljubica je još na samom početku istakla da ima tremu, kao i da se uzda u svoju snajku koja će očarati sve svojim kulinarskim umećem. Seka je izmasirala svoje učesnike, kako bi ih malo opustila i razbila tremu. Izbor zadatka, tačnije izvlačenje koverte, pao je na majku koja je odlučila da preuzme tu ulogu, a recept koji je izvukla bile su punjene tikvice i puding od vanile sa pomorandžom. 

seka aleksic majke i snajke
Foto: Printscreen/ YouTube Kurir 

Voditelj Raša je potencirao kako oseća bolove u leđima, a Seka ga je upitala zatim zašto sve vreme potencira da ga nešto boli i priču o masaži. Nakon toga je otkriveno da je snajka po profesiji životinjski kiropraktičar. Sanela je istakla i da svoje znanje iz oblasti kiropraktike primenjuje i na ljudima. Raša je zatim poželeo malu masažu, a snjaka je u isto vreme i kuvala i marirala ga.

seka aleksic majke i snajke
Foto: Printscreen/YouTube Kurir 

Na samom kraju takmičenja stigli su i rezultati. Snajka je dobila visoku ocenu 10, a na mužu je bilo da pogodi o kojem jelu je reč. Pod "pretnjom čekićem" je pogodio, a snajka je tada osvojila nagradu od 10.000 dinara.

"Samo probaj da ne pogodiš", rekla je kroz smeh snajka Sanela koja je držala čekić u ruci.

Ovu uzbudljivu kulinarsku emisiju "Majke i snajke" možete pratiti svakog radnog dana od 20 časova premijerno na televiziji Kurir. Reprizni termin je od 15.05. narednog dana.

Izvor: Lepa&Srećna