Priprema:
Prodinstati luk na malo ulja, dolivajući vodu, dok ne postane staklast.
Dodati meso i pržiti da pobeli. Dodati so i biber.
Izblanširati boraniju u slanoj vodi i ocediti.
Pirinač skuvati da bude al dente.
U podmazan pleh sipati pola boranije, pola pirinča i pola mesa. Ponoviti.
U soku od paradajza razmutiti suvi začin pa sve preliti i peći u rerni petnaestak minuta.
Za to vreme umutiti jaja s pavlakom.
Preliti musaku i posuti rendanim kačkavaljem
Zapeći u rerni još petnaestak minuta.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka