- Sastojci:
- 24 kriške tost hleba
- 150 g mortadele sa maslinama
- 1/2 kg sremskog sira
- 1 grilovani patlidžan
- 150 g šunke
- 150g sosa od maslina
- 5 kiselih krastavčića
- sveža mirođija
- 150g pršute
Priprema
Šest kriški hleba stavite na dno, premažite sosom od maslina i preko rasporedite mortadelu.
Složite odozgo kriške hleba, a na njih tanko isečen grilovani patlidžan i krastavčiće.
Na treći red hleba namažite preostali sremski sir u koji ste dodali sitno seckanu mirođiju i preko složite rezanu šunku.
Sve prekriti još jednim slojem tost hleba i sve premazati preostalim sirom.
Ukrasiti tortu pršutom i mirođijom.
Izvor: Yumama
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka