Sastojci:
500 g mlevenog mesa
1 kesa tortilja-čipsa
2-3 kašike čilija
ljuta tucana paprika
1 glavica crnog luka
so po ukusu
Na ulju propržite sitno seckan luk i mleveno meso, i posolite.
Pomešajte tucanu papriku, malo vode i čili.
Ovu mešavinu sipajte u meso i krčkajte još 5-10 minuta.
Naćosi se jedu tako što odvojeno poslužite tortilja-čips i meso, pa svako tortilja-čipsom zahvata po malo spremljenog mesa.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka