- Sastojci:
- 6 jaja
- 180 gr šećera
- 270 gr brašna
- 2 kašike praška za pecivo
- 1 kesica vanilin-šećera
- na vrh noža soli
Umutite belanca sa šećerom, dodajte malo soli pa žumanca jedno po jedno. Brašno dodajte kašiku po kašiku, muteći bez prekida.
Postavite pek papirom kalup širine 26 cm, namažite ga uljem i pobrašnite pa sipajte testo.
Pecite oko 30 minuta na temperaturi 175 C.
Ostavite patišpanj da se dobro ohladi pre nego što ga isečete.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka