Sastojci
- 500 g smrznute mešavine morskih plodova (dagnje, škampi, lignje, hobotnice)
- 1 manja glavica
- crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1 šoljica pirinča
- 1 šolja paradajz-pelata
- 3 kašike maslinovog ulja
- kurkuma, šafran,
- čili, biber, so
PROČITAJTE JOŠ: REŠ PRŽENA DŽIGERICA: delikates ručak za gurmane (RECEPT)
Priprema
Prodinstajte iseckan luk, dodajte sve začine i pržite još malo. Umešajte odleđene morske plodove, nalijte pelat i sipajte vode tek da ogrezne. Na laganoj vatri kuvajte 15 minuta, uz povremeno dodavanje vode. Umešajte skuvan pirinač, pa nalijte još malo vode i kuvajte pet minuta da se sastojci i ukusi sjedine.
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka