Sastojci:
- 1 l rasola
- 500 g kiselog kupusa
- 100 g svežih pečurki
- 2 glavice crnog luka
- 2 krompira
- 1 šargarepa
- 1 koren peršuna
- 3 lovorova lista
- 1 glavica belog luka
- 2 kašike suve koprive
- 5 zrna bibera
- 3 suve paprike
PROČITAJTE JOŠ: OVAKVU POSNU SALATU JOŠ NISTE PROBALI: evo kako se pravi salata od krompira sa kiselim krastavcima (RECEPT + POSNO)
Priprema:
U litri rasola kuvati kupus i sve sastojke sitno narezane dok ne omekšaju, pa dodati suve paprike i beli luk. Ne bi trebalo da se soli, ali ukoliko vam je neslano, posolite po ukusu. Skuvanu čorbu zapržiti razmućenim brašnom u hladnoj vodi.
Izvor: Posna jela
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.