Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RECEPT ZA TOPLO POSNO PREDJELO: kako se sprema posna čorba od kiselog kupusa i pečuraka (RECEPT + POST)

Ukusna čorba od kiselog kupusa može biti i lak ručak uz dobar, integralni hleb!

  Izvor: Foto: Profimedia

Sastojci:

  • 1 l rasola
  • 500 g kiselog kupusa
  • 100 g svežih pečurki
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 krompira
  • 1 šargarepa
  • 1 koren peršuna
  • 3 lovorova lista
  • 1 glavica belog luka
  • 2 kašike suve koprive
  • 5 zrna bibera
  • 3 suve paprike

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVU POSNU SALATU JOŠ NISTE PROBALI: evo kako se pravi salata od krompira sa kiselim krastavcima (RECEPT + POSNO)

Priprema:

U litri rasola kuvati kupus i sve sastojke sitno narezane dok ne omekšaju, pa dodati suve paprike i beli luk. Ne bi trebalo da se soli, ali ukoliko vam je neslano, posolite po ukusu. Skuvanu čorbu zapržiti razmućenim brašnom u hladnoj vodi.

PROČITAJTE JOŠ: Jela s morskim plodovima: pržene lignje na tiganju - ucelo (RECEPT + POSNO)

Izvor: Posna jela

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije