Sastojci:
- 5-6 paprika
- 2 kašike ulja
- 3-4 čena belog luka
- 3-4 kašike kisele pavlake
- so
Priprema:
Paprike oprati, očistiti od peteljki, iseći na filete, posoliti i pržiti poklopljeno na ulju, povremeno izmešati, tako 15-ak minuta. Tada dodati sitno beli luk i kiselu pavlaku, izmešati da baci još jedan ključ i ručak je gotov.
Izvor: Recepti
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka