Beogradski restoran Meating u Vlajkovićevoj 8 mesto je za okupljanje u prijatnom društvu, ali i užitak u probranim obrocima za hedoniste.
Boje proleća pogotovu na hrani su ono što nam uvek izmami osmeh na lice. Zato je M:eating dijetalna prasetina servirana na domaćoj tortilji uz blagu ali ukusnu notu rena, idealan obrok kojim ćete upotpuniti ove tople dane.
SASTOJCI:
- 1 kg svinjskog vrata
- 1 kašika soli
- 1 kašika aleve paprike
- 1/2 kašike đumbira u prahu
- 1/2 kašike cimeta
- 1/2 kašike ljute tucane paprike
Promešaju se suvi sastojci i uvalja se meso u to i stoji 12h
Kuva se u:
- 2 šoljice ulja
- 2 kašike meda
- 1/3 kašike šećera - žuti
- 2 gl crnog luka
- 2 češnja belog luka
- 0.5 l fonda od supe
PRIPREMA:
Kuvati 6h. Poslužiti na dve tortilje koje su predhodno premazane dresingom napravljenim od rena i pavlake.
Izvor: Lepa & srećna
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.