Beogradski restoran Meating u Vlajkovićevoj 8 mesto je za okupljanje u prijatnom društvu, ali i užitak u probranim obrocima za hedoniste. 

Boje proleća pogotovu na hrani su ono što nam uvek izmami osmeh na lice. Zato je M:eating dijetalna prasetina servirana na domaćoj tortilji uz blagu ali ukusnu notu rena, idealan obrok kojim ćete upotpuniti ove tople dane.  

SASTOJCI:

  • 1 kg svinjskog vrata
  • 1 kašika soli
  • 1 kašika aleve paprike
  • 1/2 kašike đumbira u prahu
  • 1/2 kašike cimeta
  • 1/2 kašike ljute tucane paprike

Promešaju se suvi sastojci i uvalja se meso u to i stoji 12h  

Kuva se u:

  • 2 šoljice ulja
  • 2 kašike meda
  • 1/3 kašike šećera - žuti
  • 2 gl crnog luka
  • 2 češnja belog luka
  • 0.5 l fonda od supe

PRIPREMA:

Kuvati 6h. Poslužiti na dve tortilje koje su predhodno premazane dresingom napravljenim od rena i pavlake.

Izvor: Lepa & srećna