- Sastojci:
- 1 kašika kokosovog ulja
- 1/2 srednje glavice crnog luka (iseckati)
- 4 čena belog luka (oljuštiti)
- 4 srednje tikice (do 1 kg)
- 1 kašičica đumbira u prahu
- bujon od povrća ili piletine
- so, biber
Priprema:
Zagrejte kokosovo ulje, prodinstajte crni luk i blago zgnječen beli luk.
Dodajte so, biber, đumbir i tikvice iseckane na kockice.
Nalijte bujonom i kuvajte dok ne omekšaju, pa deo po deo barenih tikvica pasirajte u blenderu i vratite u čorbu.
Doterajte ukus po želji, služite toplo ili hladno.
Ako niste na dijeti, začinite čorbu kiselom pavlakom i dodajte krutone.
Izvor: Lisa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka