Sastojci:
- 1 kg kiselog kupusa
- 1 veća glavica crnog luka
- 3 lista lovora
- 50 gr pirinča
- 15 kom suvih šljiva
- so, vegeta, aleva paprika, biber
Priprema: Seckani luk izdinstati na ulju. Dodati seckani kupus i lovor, pa sve dinstati dok ne omekša.
Dodati seckane suve šljiva i napola skuvani pirinač, alevu, biber, vegetu i so. Sve izmešati i presuti u nauljenu posudu za pečenje. Peći na 180 stepeni, oko 30 minuta.
Vreme pripreme: 75 min.
Recept je poslala naša čitateljka Marija Mirković. Zahvaljujemo joj se i pozivamo vas da ga lajkujete na našoj Fejsbuk stranici, kao i da učestvujete i sami u Lisinom kulinarskom izazovu! Više o njemu, pročitajte ovde.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.