Sastojci:
- 400 g svežih šampinjona
- 2 kašičice soli
- kašičica aleve paprike
- 0,3 dl ulja
- biber
- 2 lovorova lista
- ½ kašičice čilija
- 100 g luka
- 1,5 dl paradajz-soka
Priprema:
- Očistite crni luk i isecite ga na kockice. Očistite i šampinjone i isecite ih na krupne komade. Na zagrejano ulje stavite luk i pržite ga da blago porumeni.
- Dodajte šampinjone i dinstajte dok ne omekšaju (oko 10 minuta), a potom dodajte po ukusu alevu papriku i čili.
- Posolite i pobiberite, ubacite lovor i paradajz-sok. Paprikaš kuvajte oko 10 minuta uz povremeno mešanje.
- Poslužite s kuvanim pirinčem kao prilogom.
Vreme pripreme: 30 minuta
Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka