Sastojci:
- 4 crvene babure (500 g)
- so, biber
- aleva paprika
- 200 g kuvanog kukuruza
- 30 g margarina
- malo vinskog sirćeta
- ½ veze peršuna
Priprema: Babure operite, izdubite i odstranite semenke, pa ih iznutra posolite i pobiberite. Kuvajte ih 10 minuta u slanoj vodi. Za to vreme ocedite kuvan kukuruz, propržite ga na margarinu i začinite solju, vinskim sirćetom i peršunovim listom.
Paprike napunite nadevom, poslažite u podmazanu vatrostalnu činiju, dolijte malo vode od kuvanja i poklopljene zapecite 15 minuta.
Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka