Sastojci:
- 1/2 kg krompira
- 2 jajeta
- malo soli
- malo masti
- 500-700 g brašna
Priprema: Obarite krompir u ljusci. Obaren krompir oljuštite i propasirajte. Dodajte 2 razmućena jajeta, malo masti, soli, brašna po potrebi da se dobije čvrsto testo od kojeg mogu da se prave perece. Perece pržite na vreloj masti.
Vreme pripreme: 35 minuta
Napomena: Služite ih uz kiselo mleko ili jogurt dok su tople.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka