Sastojci:
- 180g pšeničnog brašna
- 180g kukuruznog griza
- 1/2 praška za pecivo
- 1 kašičica soli
- 2 dl mleka
- 2 kašičice crvene mlevene paprike
- 3 kašike ulja
- 1l ulja za duboko prženje
- drveni štapići
- 10 viršli
- 3 jajeta
Priprema: Probodite viršle do polovine drvenih štapića. Ostavite deo štapića da viri oko 5cm. Suve sastojke pomešajte odvojeno od tečnih, a posle ih sjedinite. Smesa ne sme biti preretka. Smesu izlijte u posudu duboku koliko su i dugačke viršle. Umačite viršle u smesu i pustite malo da se ocedi, jer će smesa narasti u ulju. Korn-dogs pržite u dubokom ulju na srednjoj jačini oko 5 minuta. Izvadite ih na papirni ubrus kako bi višak ulja dobro upio.
Recepti Sandre Đuretić bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su u magazinu Lisa 14, u aprilu 2014. godine.
Sandra Đuretić je kuvarica iz Beograda, čija strast za kulinarstvom potiče još od malih nogu. S godinama, strast za kuvanjem joj se sve više uvlačila pod kožu, pa i dan danas svakodnevno priprema razne poslastice, kako na poslu tako i kod kuće za svoje najmilije.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka