Sastojci:
- 12 lazanja
- 4 jajeta
- 8 kašika kisele pavlake
- 2 kašike ulja
- so
- Fil
- 500 g spanaća
- 100 g feta-sira
- 2 jajeta
- parmezan
- so
Priprema:
- Umutite jaja, pavlaku, ulje i so. Spanać obarite u slanoj vodi, ocedite i isecite na sitno.
- Pomešajte s jajima, feta-sirom i solju. Na dno kalupa pospite malo ulja, poređajte prvi sloj lazanja, stavite fil, drugi sloj lazanja, opet fil, sloj lazanja, fil i završite listovima lazanja.
- Izbockajte viljuškom (mestimično možete i da zasečete nožem), pa obilno pospite rendanim parmezanom.
- Prekrijte aluminijskom folijom i pecite oko 45 minuta na 200 stepeni. Izvadite, skinite foliju i vratite da se zapeče još 5-8 minuta.
Recepte piše: Milja Lukić
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.