- Sastojci:
- glavica crnog luka
- 200 g slanine
- 150 g paradajz-sosa
- so
- 3 kašike maslinovog ulja
- 350 g špageta
- 150 g kačkavalja
- kašika seckanog peršuna
Priprema: Slaninu iseckajte na sitne kockice, crni luk sitno iseckajte. Špagete skuvajte u slanoj, posoljenoj vodi. Crni luk upržite na ulju, dodajte slaninu, propržite, pa nalijte paradajz-sosom. Dinstajte desetak minuta. Posolite proceđene špagete, dodajte u tiganj sa sosom, promešajte pa sklonite sa šporeta. Služite s narendanim kačkavaljem i posutim peršunom.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka