Sastojci:
- 100 g bele čokolade
- 100 g crne čokolade
- 1 kašika ruma
- 50 g pistaća
- 100 g šećera u prahu
- 200 g marcipana
Priprema: Marcipan umesite sa šećerom, mlevenim pistaćima i rumom. Od smese oblikujte ovalne, okrugle ili četvrtaste praline. Belu i crnu čokoladu posebno otopite na pari, pa svaku pralinu uronite u belu ili crnu čokoladu – celu ili samo do pola. Tamni deo kolačića nakapajte svetlom, a svetli crnom čokoladom, kao dekoraciju. Praline ostavite da se osuše a onda ih stavite u papirne korpice.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka