Sastojci:
- 600 g krompira
- kašičica soli
- kašičica ulja
- 50 g maslaca
- so, biber
- 1 dl kisele pavlake
- 1 dl slatke pavlake
- Začini po želji (peršun, čubar, vlašac, beli luk…)
Priprema:
Krompir oljuštite, isecite na kocke, pa kuvajte u slanoj vodi oko 25 minuta otkad provri i ocedite. Na maslacu propržite skuvan krompir, posolite ga, pobiberite i začinite po želji. Umutite slatku i kiselu pavlaku, pa prelijte krompir i kuvajte još 5 minuta.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka