Iz južne Italije stiže nam odlično jelo koje se toplo servira kao prilog, a hladno kao predjelo. Sicilijanci su veoma ponosni na ovaj „paprikaš“ koji potiče sa njihovog ostrva.
Za ovo jelo potrebni su vam: maslinovo ulje, 2 velika patlidžana isečena na veće komade, 1 vršna kašičica sušenog origana, morska so, sveže mleveni crni biber, 1 manja glavica crvenog luka, 2 čena belog luka, 1 mala veza svežeg peršuna, 2 supene kašike usoljenih kapara, šaka zelenih maslina, 2-3 supene kašike aromatizovanog sirćeta, 2 velika, zrela paradajza, 30 gr badema. Kroz našu galeriju slika, pogledajte i uputstvo za pripremu.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka